Primiți plăți
sigur, simplu & rapid

Oferiți clienților dvs. un instrument de plată convenabil și sigur: 4PAY furnizează soluții SMS eficiente și fiabile, pentru plăți de servicii online sau servicii publice.

10%

rată de conversie a lead-urilor, la plata cu SMS (~2% plata cu card)

25%

gradul de creștere a loialității clienților prin utilizarea SMS

80%

reducerea riscului de fraudă la plata prin SMS

100.000.000

SMS-uri trimise / an de către 4PAY

Plăți SMS: servicii online

Cu 4PAY, puteți accepta plăți pentru orice serviciu online. Prin integrarea 4PAY cu website-ul / aplicația dvs., oferiți clienților multiple metode de plată, și puteți urmări și gestiona plățile.

Interfață API

Conectați serviciul dvs. online cu platforma de plăți SMS a 4PAY, folosind un protocol simplu și standardizat. Configurați parametrii plății, precum suma, numărul de telefon, codul de confirmare mesajul de răspuns, etc.

Interfață de administrare a plăților

Vizualizați și gestionați toate tranzacțiile prin plăți SMS printr-un panou de control dedicat. Generați și filtrați rapoarte; exportați datele în formate uzuale (CSV, PDF, XLS).

Conexiune securizată

Datele transmise prin plăți SMS sunt criptate și protejate prin cele mai stricte standarde de securitate (SSL, HTTPS, OTP). Atât dvs., cât și clienții dvs., sunteți protejați de orice tentativă de fraudă sau acces neautorizat.

Plăți SMS: servicii publice

Ca autoritate publică care oferă servicii de parcare sau transport în comun, puteți permite utilizatorilor să plătească parcarea sau biletul prin SMS. Astfel, ei nu mai au nevoie de cash, carduri sau automate de plată.

Parcări

Utilizatorii trimit un SMS cu numărul de înmatriculare al mașinii și durata parcării la un număr scurt afișat pe indicator; apoi primesc un SMS de confirmare cu codul de plată și ora de expirare.

Transport în comun

Cetățenii trimit un SMS cu numărul de linie și numărul de călătorii la un număr scurt afișat în stație sau în vehicul; apoi primesc un SMS de confirmare cu codul de plată și ora de expirare.

Interfață de controlor parcare / bilete

Instrument practic și eficient pentru verificarea validității plăților prin SMS. Accesați interfața de controlor de pe orice dispozitiv mobil, conectat la internet. Verificați plățile prin scanarea codului de plată sau introducerea manuală a datelor. Vizualizați istoricul plăților, filtrat după dată, sumă, număr de telefon, status.

Conectare CRM/ERP cu API-ul 4PAY

Integrați CRM-ul/ERP-ul dvs. platforma de plăți SMS a 4PAY. Obțineți o evidență completă, automată a încasărilor. Generați rapoarte și statistici, filtrate după dată, sumă, număr de telefon, status, serviciu etc.

Interfață de administrare a tranzacțiilor

Aveți acces la un panou de control, unde puteți vizualiza și gestiona toate tranzacțiile efectuate prin plăți SMS pentru serviciile publice. Generarea de rapoarte și statistici, precum și exportul de date rămân neschimbate.

Contact

Nume
E-Mail
Mesaj
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

4PAY Office

Dep. comercial: +40 31 829 8000
Fax: +40 31 829 8001
Suport: +40 31 829 8002
support@4pay.ro
info@4pay.ro

4PAY Systems SRL

Barajul Argeș 41E, Etaj 1
Sector 1, Bucuresti
J40/8466/2009
C.I.F. RO25835139
RO94INGB0000999905483987
Email: office@4pay.ro

Rețele sociale

Scroll to Top